Astma behandling. Information og medicin. Inhalatorer og piller. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.

Bronchial astma er en vedvarende inflammatorisk lungesygdom, der skaber respiratorisk hyperreaktivitet, slimhindeproduktion samt mukosalødem, hvilket medfører relativt let at fastsætte luftbevægelseshinder. Irriterende stoffer, luftgiftstoffer, vinter, fysiske anstrengelser, faste lugte og også medicin råder over hældende variabler for bronchial astma.

Hvis du tror du har bronchial astma, vil din læge helt sikkert få en individuel samt familiemedlemmer baggrund sammen med at analysere dig. Nogle læger kan efterfølgende foreslå et bronchial astma stof (normalt en inhalator), bede dig om at tage det i et par uger, og derefter arrangere en retur, se for at se, om medicinen minimerer dine vejrtræk.

Bronchial astma er generelt en langvarig (vedvarende) tilstand.

Antiinflammatoriske steroidlægemidler tages dag for dag til behandling af bronchial astma samt beskyttelse mod astmaanfald i bronchiale tilfælde. Din oprettede astmaaktivitetsstrategi for bronkier mindsker ikke blot din risiko for at kræve førstehjælp.

Den astmaaktivitetsstrategi i bronchiale afslører din daglige terapi, f.eks. Hvilken type medicin du skal tage, og også hvornår du skal tage dem. Din strategi forklarer bare hvordan man regulerer bronchial astma på lang sigt og også hvordan man skal håndtere forværring af bronchial astma eller strejker.

Bronchiale astma forårsager regelmæssigt irritationer som plantepollen, allergen, kakerlakker, skimmel og mildews samt kæledyrsdandere. Toksiske irriterende luftbårne såsom røg, luftforurening, kemiske dampe samt faste lugte, medicin.

Effektiv terapi af følsom bronchial astma består i at genkende og forebygge irritationer, der forårsager tegn, udnytter medicinbehandlinger og skaber også en nødsituationsaktivitet forberede sig på alvorlige strejker.

Luftvejene er rør, der bringer luft lige ind og ud af dine lunger. Personer, der har bronchial astma, har irriteret luftvejssygdomme. Hævelsen gør luftvejene betændt såvel som ekstremt sarte. Luftpassagerne har ofte en tendens til at reagere højt på bestemte indåndede forbindelser. Hvis du har bronchial astma, kan du tage en energisk funktion i at tage sig af sygdommen.

Beskæftiger sig med din læge for at håndtere forskellige andre problemer, der kan forhindre bronchial astma administration.

Forventer damer, der har bronchial astma efterspørgsel til at klare sygdommen for at sikre et stort udbud af ilt til deres børn. Dårlig astmakontrol bringer faren for præeklampsi, et problem, hvor en forventet kvinde skaber hypertension samt sundt protein i tisse.

Gennem vejrtrækningen kommer ind i næsen eller munden til de øvre luftveje, hvorefter den kommer til luftrøret, som derefter grene helt ind i 2 store bronchi for at komme til lungerne.

Med bronchial astma er luftvejene overfølsomme såvel som bekvemt betændt af bestemte udløsere, der kaldes astmatiske udløsere.

De fleste mennesker med bronchial astma vil helt sikkert blive forsynet med en reduktionsinhalator. Du gør brug af en reduktionsinhalator til at behandle dine tegn, når de finder sted. De skal lette dine tegn inden for et par minutter.

Hvis du bruger reducere og også forebyggende inhalatorer ikke klarer din bronchial astma, kan du muligvis kræve en inhalator, som inkorporerer begge.

Mix inhalatorer udnyttes hver dag for at hjælpe med at afslutte tegn, der sker, samt give varig lindring, hvis de sker.

Anti-inflammatoriske medicin er en af ​​de mest afgørende terapi for mange mennesker med bronchial astma. Disse livreddende stoffer undgår bronchial astmaangreb og også arbejde ved at minimere hævelse såvel som slimhindeproduktion i luftvejene. På grund af dette er luftvejene meget mindre følsomme såvel som langt mindre tilbøjelige til at reagere på bronkiale astmaudløser og også udløse bronchiale astma tegn.

Bronchiale astmainhalatorer er en af ​​de mest typiske og også pålidelige metoder til at give bronchiale astmemedicin til lungerne.

Astma behandling. Information og medicin. Inhalatorer og piller. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.Begge hovedtyper af bronchial astma medicin er reduktionsmidler og også forebyggere. Disse er generelt i inhalatorer eller flatterers. Der er desuden en forebygger, som er en tabletcomputer, der anvendes af nogle individer.

Det er vigtigt, at du forstår, hvordan man tager medicin og også hvorfor du tager dem. Gennemgå dine tegn og symptomer samt bronchial astma kontrol med din læge og samarbejde også for at opnå den bedste behandling og dosis af stof for at sikre, at du kan føre et regelmæssigt liv, ubegrænset af astma symptomer og symptomer på bronchial astma.

Da bronchial astma skaber modstand eller blokering for at trække vejret ud, kaldes det en obstruktiv lungesygdom. Det kliniske udtryk for sådanne lungeproblemer er vedvarende obstruktiv lungesygdom.

Når vejrtrækningen ophører med at blive betændt eller forurenet, aktiveres et angreb.

Det allerbedste middel til at forbedre dit problem og også leve dit liv på dine vilkår er at finde ud af alt hvad du kan omkring din bronchial astma, samt hvad du kan gøre for at gøre det meget bedre.

Smerter og ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, såsom advil, kan skabe bronchial astma for at blive værre for bestemte mennesker. Disse lægemidler bør ikke tages uden vejledning fra dit sundhedsvæsen.

Beclomethason (Beclovent), fluticason (Flovent, Arnuity), budesonid (Pulmicort) og også triamcinolon (Azmacort) er forekomster af puste i kortikosteroider.

Nogle hurtige relief bronchiale astma medicin består af Albuterol (ProAir HFA, Proventil HFA, Ventolin HFA) Levalbuterol (Xopenex HFA) Metaproterenol Terbutalin.

Forebyggere består i nogle tilfælde af en 2. medicin sammen med vejret i kortikosteroid.

Alle lægemidler, der består af tilsvarende behandlinger, har mulige bivirkninger.

Flere af disse inhalatorer kaldes doseringsdosisinhalatorer, hvor inhalatoren selv driver medicinen lige ind i lungerne. Forskellige andre inhalatorer tændes ved at trække vejret, og de kaldes også fuldstændigt tørpulverinhalatorer eller åndedrætsaktiverede inhalatorer. Forskellige slags inhalatorer kan virke langt bedre for forskellige mennesker, men begge slags inhalatorer virker for astma symptomer og symptomkontrol, hvis de anvendes korrekt.

Bronchial astma terapi kan afvige fra inhalatorer til tandlægemidler til medicin leveret i en forstøver eller åndedrætsværn. Få en langt bedre forståelse for, hvordan bronkial astma medicin fungerer og også finde ud af om helt naturlige bronchiale astma løsninger sammen med midler til at kontrollere din vejrtrækning i huset.

Køb Albuterol online. Bestil generisk Singulair (Montelukast). Billige Ventolin. Lavpris Proventil.

Ved hver check ud vil din læge sikkert spørge om tegn i løbet af den foregående måned. Hvis dine astma tegn og symptomer skaber problemer, kan din læge forbedre din behandling. Dette kan være en stigning i antallet af doser dagligt, en modifikation af en kraftigere dosis eller en anden medicinering (en anden inhalator eller tabletcomputer).

Din læge skal ligeledes undersøge, at du bruger din inhalator korrekt.

Bronchiale astma tegn kan flare en gang imellem, så godt som der ikke kan være nogen åbenbar grund til at. Ikke desto mindre finder nogle personer, at tegn og symptomer intensiveres af udløsere som træning og plantepollen. Disse punkter skaber din krop til at generere kemiske materialer kaldet leukotriener, som skaber hævelsen. Montelukast (Singulair) hjælpemidler håndterer tegn og symptomer på bronchial astma ved at hindre virkningerne af disse leukotriener. Det er særligt praktisk til personer, hvis bronchiale astma tegn er induceret af træning eller sæsonmæssige allergiske reaktioner som høje høj temperatur.

Det vil helt sikkert give dig endnu flere detaljer om montelukast, så godt som vil give dig en komplet tjekliste over de negative virkninger, som du måske oplever i at tage den. Tag montelukast hver dag, om natten. Doseringen for voksne er en 10 mg tabletcomputer. Montelukast vil helt sikkert ikke tilbyde dig øjeblikkelig lindring, hvis du har et astmaanfald i bronchialt øjne. Når montelukast anvendes til at undgå vejrtrækninger i hele træningen, bør den tages mindst 2 timer før træningen. Hvis du tager daglig montelukast, bør du ikke tage en ekstra dosis før du træner.

Advair inhalator består af fluticason samt salmeterol som energikomponenter. Disse bruges til at håndtere vedvarende obstruktiv lungesygdom og også bronchial astma. Fluticason er et kortikosteroid, der kan sammenlignes med hydrocortison produceret fra binyrerne, og også Salmeterol kommer fra et forløb af langvarige virkende bronkodilatatorer.

Advair inhalator er ikke en redningsmiddel til bronchial astma. Det er planlagt til behandling af vedvarende bronchial astma såvel som vedvarende middel til tegn.

Usædvanlige negative virkninger ved at udnytte Advair er forkølelse, smerter i halsen, hæshed, vejrtrækningsproblemer, hoste, migræne, lyshårhed, kølighed og også kaste op. 3,4 Salmeterol, blandt lægemidlerne i Advair, kan skabe øget hjerte pris, hypertension, bryst ubehag, rysten eller ængstelse.

Albuterol (også kaldet salbutamol) anvendes til at håndtere hissing og også mangel på vejrtrækning udløst af åndedrætsbesvær såsom bronkial astma. Det er en hurtig relief medicin.

Dosis er baseret på dit kliniske problem, alder, vægt samt behandling til behandling. Du må ikke øge dosis eller bruge dette lægemiddel regelmæssigt, end det er foreslået uden din læges faglige autorisation. Albuterol kommer som et middel (væske) til at trække vejret ind i munden ved hjælp af en unik strålingsnebulisator (enheden, der omdanner medicin lige ind i en dråbe, der kan indåndes) og også som en aerosol eller et pulver at trække vejret ind i munden ved hjælp af en inhalator . Albuterol håndterer tegn og symptomer på bronchial astma og også forskellige andre lungesygdomme, men helbreder dem ikke. Stop ikke at bruge albuterol uden at tale med din læge. Inden du anvender albuterolinhalator eller stråleforebygger for første gang, gennemgik de oprettede anvisninger, der indeholder inhalatoren eller forstøveren.

Albuterol afvikler den glatte muskelmasse, der grænser op i luftvejene. Dette hjælper luftpassagerne til at åbne.

Ventolin (albuterol) er en bronchodilator, der afvikler muskelvæv i luftpassagerne og hæver også luftcirkulationen til lungerne. Ventolin HFA anvendes til at håndtere eller undgå bronchospasme hos personer med relativt let at fikse obstruktiv luftvejstilstand. Albuterol vejrtrækning benyttes ligeledes til at stoppe motion-induceret bronkospasme.

Symbicort har en blanding af budesonid og også formoterol. Symbicort er en rødmålet doseringsinhalator. Budesonid er et steroid, som sænker hævelsen i kroppen. Formoterol er en bronchodilator, der sparker tilbage muskelmasse i luftvejene for at øge vejrtrækningen. Symbicort er til brug kun, hvis bronchial astma er alvorlig eller ikke kontrolleres på forskellige andre varige bronchiale astmamedicin.

 

Main