Astman hoito. Tiedot ja lääkkeet. Inhalaattorit ja pillerit. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.

Bronchiaalinen astma on pysyvä tulehduksellinen keuhkosairaus, joka synnyttää hengitysteiden yliherkkyyttä, limakalvojen valmistusta sekä limakalvojen turvotusta, joka aiheuttaa suhteellisen helposti ilmaliikkeen tukkeutumisen. Ärsyttävät aineet, ilma-toksiinit, talvi, fyysinen ponnistus, kiinteät tuoksut ja lääkkeet ovat myös keuhkoputkien astman kaltevuusmuuttujia.

Jos luulet, että sinulla on keuhkoputkia, lääkäri saa varmasti yksilöllisen ja perheenjäsenen taustan sekä analysoi sinua. Jotkut lääketieteen ammattilaiset saattavat ehdottaa keuhkoputkien astman lääkettä (tavallisesti inhalaattoria), pyydä sinua ottamaan se pari viikkoa, ja sitten järjestää paluu nähdä, onko lääke minimoinut hengitystietosi.

Bronchiaalinen astma on yleensä pitkäaikainen (pysyvä) tila.

Anti-inflammatorisia steroidilääkkeitä otetaan päivittäin hoitamaan keuhkoputkien astmaa sekä suojaamaan keuhkoputkien astman hyökkäyksiä vastaan. Sinun luomasi keuhkoputkien astma-aktiivisuusstrategia ei yksinkertaisesti vähennä vaaraa vaatia ensiapua.

Keuhkoputkien astma-aktiivisuusstrategia paljastaa jokapäiväisen hoidon, kuten minkä tyyppisiä lääkkeitä tulee ottaa ja milloin niitä otetaan. Strategiasi selittää, miten keuhkoputkien astmaa voidaan säännellä pitkällä aikavälillä, ja miten vain käsitellään pahenevan keuhkoputkien astmaa tai lakkoja.

Bronkian astma aiheuttaa säännöllisesti ärsyttäviä aineita, kuten kasvipölyä, allergeenia, särkiä, hometta ja hometta sekä lemmikkieläimiä. Myrkyllisiä ärsyttäviä aineita, kuten savua, ilman saastumista, kemiallisia höyryjä sekä kiinteitä hajuja, lääkkeitä.

Herkän keuhkoputkien astman tehokas hoito on tunnistaa ja ehkäistä ärsyttäviä aineita, jotka aiheuttavat merkkejä, käyttävät lääkehoitoja ja luovat myös hätätilanteen, joka valmistautuu vakaviin iskuihin.

Hengityselimet ovat putkia, jotka tuovat ilmaa sekä keuhkoihin että ulos. Henkilöillä, joilla on keuhkoputkien astma, on ärsytettyjä hengitysteitä. Turvotus tekee hengitysteiden tulehduksesta sekä erittäin herkästä. Ilmatiet ovat usein taipuvaisia ​​reagoimaan erittäin voimakkaasti yhdisteisiin hengitettynä. Jos sinulla on keuhkoputkia, voit ottaa energian hoitoon sairauden hoidossa.

Lääkärin kanssa työskenteleminen käsittelemään monia muita ongelmia, jotka voivat estää astmahoitoa.

Odotetaan, että naiset, joilla on keuhkoputkien astma, tarvitsevat hoitaa sairautta taatakseen lapsilleen suuren hapen saannin. Huono keuhkoputkien astmakontrolli lisää preeklampsian vaaraa, johon odottava nainen luo sekä verenpaineesta että terveestä proteiinista pissassa.

Koko hengitysilma joutuu nenäsi tai suuhun ylimpien hengitysteiden läpi, jolloin se pääsee tuuliputkeen, joka sen jälkeen haarautuu suoraan 2 isoon keuhkoputkeen päästä keuhkoihin.

Keuhkoputkiastmalla hengityselimet ovat yliherkkiä sekä kätevästi tulehtuneita tietyistä laukaisimista, joita kutsutaan astmaattisiksi laukaisijoiksi.

Suurin osa keuhkoputkien astmasta kärsivistä ihmisistä saa varmasti pelkistimen inhalaattorin. Käytät vähennyshengityslaitetta hoitamaan merkkejäsi, kun ne tapahtuvat. Niiden on helpotettava merkkejäsi parin minuutin kuluessa.

Jos vähennysventtiiliä ja ehkäiseviä inhalaattoreita ei käytetä keuhkoputkien astmassa, saatat tarvita inhalaattorin, joka sisältää molemmat.

Inhalaattoreita sekoitetaan joka päivä, jotta ne auttavat lopettamaan merkkejä ja antavat kestävän lievityksen, jos ne tapahtuvat.

Tulehduskipulääkkeet ovat yksi tärkeimmistä hoidoista monille keuhkoputkien astmalle. Nämä pelastavat lääkkeet välttävät keuhkoputkien astmaiskut ja myös työpaikan minimoimalla turvotusta sekä hengitysteiden limakalvojen valmistusta. Tästä syystä hengityselimet ovat paljon vähemmän herkkiä ja myös vähemmän todennäköisesti reagoivat keuhkoputkien astman laukaisijoihin ja aiheuttavat myös keuhkoputkien astma-merkkejä.

Bronchial-astma-inhalaattorit ovat yksi tyypillisimmistä ja luotettavimmista keinoista keuhkojen astmahoitoon.

Astman hoito. Tiedot ja lääkkeet. Inhalaattorit ja pillerit. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.Molemmat suuret keuhkoputkien astman lääkkeet ovat pelkistimiä ja myös ennaltaehkäiseviä. Nämä ovat yleensä inhalaattoreissa tai flatterereissä. Lisäksi on olemassa jokin yksittäinen henkilö, jota käytetään tabletin tietokoneena.

On tärkeää, että ymmärrät, miten lääkkeesi otetaan ja miksi käytät niitä. Tarkista lääkärisi kanssa merkkejä ja oireita sekä keuhkoputkien astmakontrollia ja tehkää yhteistyötä myös saadaksesi parhaan hoidon ja myös lääkkeen annostelun, jotta varmistat, että voit johtaa säännölliseen elämään, rajoittamatta keuhkoputkien astman merkkejä ja oireita.

Koska keuhkoastma aiheuttaa vastustuskykyä tai tukkeutumista hengittämään ilmaa, sitä kutsutaan obstruktiiviseksi keuhkosairaudeksi. Tällaisten keuhko-ongelmien kliininen termi on pysyvä obstruktiivinen keuhkosairaus.

Kun hengitysvirtaus on tulehtunut tai saastunut, hyökkäys aktivoituu.

Paras keino parantaa ongelmaa ja elää elämääsi ehdoillasi on selvittää kaikki, mitä voit tehdä keuhkoputkien astman ympärillä, sekä mitä voit tehdä, jotta se olisi paljon parempi.

Kipulääkkeet sekä ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet, kuten advil, voivat aiheuttaa keuhkoputkia astman pahenemaan tietyillä ihmisillä. Näitä lääkkeitä ei pitäisi käyttää ilman terveydenhuollon yrityksen ohjausta.

Beclometasoni (Beclovent), flutikasoni (Flovent, Arnuity), budesonidi (Pulmicort) ja myös triamcinoloni (Azmacort) ovat hengitysteitä kortikosteroideihin.

Jotkut nopeasti helpottuvat keuhkoputkien astman lääkkeet koostuvat albuterolista (ProAir HFA, Proventil HFA, Ventolin HFA) levalbuterolista (Xopenex HFA) Metaproterenol Terbutaliinista.

Ennaltaehkäisijät koostuvat joissakin tapauksissa toisesta lääkityksestä ja kortikosteroidin hengittämisestä.

Kaikilla vastaavista hoidoista koostuvilla lääkkeillä on mahdollisia haittavaikutuksia.

Useita näistä inhalaattoreista kutsutaan annosannosinhalaattoreiksi, joissa inhalaattori itse ajaa lääkettä suoraan keuhkoihin. Ihmiset hengittävät erilaisia ​​muita inhalaattoreita, ja niitä kutsutaan myös täysin kuiva-jauheinhalaattoreiksi tai hengittäviksi inhalaattoreiksi. Erilaiset inhalaattorit saattavat toimia paljon paremmin eri ihmisille, mutta molemmat inhalaattorit toimivat keuhkoputkien astma-oireiden ja oireiden hallinnan kannalta, jos niitä käytetään oikein.

Bronchial-astman hoito voi vaihdella inhalaattoreista hammaslääkkeisiin sumuttimessa tai hengityslaitteissa. Hanki paljon parempi käsitys siitä, miten keuhkoputkien astman lääkkeet toimivat, ja selvittää myös kaikki luonnolliset keuhkoputkien astman liuokset sekä keinot hengittääksesi talossa.

Osta verkossa Albuterol. Tilaa yleinen Singulair (Montelukast). Halvat Ventolin. Matala hinta Proventil.

Jokaisen uloskirjautumisen yhteydessä lääkärisi kysyy varmasti merkkejä koko edellisen kuukauden aikana. Jos keuhkoputkien astma-oireet ja oireet aiheuttavat ongelmia, lääkäri saattaa parantaa hoitoa. Tämä voi olla päivittäisten annostusten lisääntyminen, tehostetun annoksen muuttaminen tai toinen lääkitys (yksi inhalaattori tai tablet-tietokone).

Lääkäri on myös tutkittava, että käytät inhalaattoriasi asianmukaisesti.

Bronchiaaliset astmamerkit voivat heijastua kerran samanaikaisesti, eikä voi olla mitään selvää syytä siihen. Kuitenkin jotkut yksilöt havaitsevat, että merkit ja oireet ovat voimakkaampia laukaisulaitteiden, kuten harjoituksen, sekä kasvien siitepölyn vaikutuksesta. Nämä pisteet luovat kehosi tuottamaan leukotrieeneja kutsuvia kemikaaleja, jotka luovat turvotuksen. Montelukastin (Singulair) apuvälineet hoitavat keuhkoputkien astman merkkejä ja oireita estämällä näiden leukotrieenien vaikutukset. Se on erityisen kätevä henkilöille, joiden keuhkoputkia aiheuttavat oireet aiheutuvat harjoitus- tai kausiluonteisista allergisista reaktioista, kuten heinän korkeasta lämpötilasta.

Se tarjoaa varmasti enemmän yksityiskohtia montelukastista sekä antaa sinulle täydellisen tarkistuslistan negatiivisista vaikutuksista, joita saatat kokea sen ottamisesta. Ota montelukastia joka päivä, yöllä. Annostus aikuisille on yksi 10 mg: n tabletti. Montelukast ei varmasti tarjoa sinulle välitöntä lievitystä, jos sinulla on keuhkoputkien astma. Kun montelukastia käytetään hengitysvaikeuksien välttämiseksi koko harjoituksen aikana, se olisi otettava vähintään 2 tuntia ennen harjoittelua. Jos käytät montelukastia päivittäin, sinun ei pitäisi ottaa lisättyä annosta ennen kuin teet töitä.

Advair-inhalaattori koostuu sekä flutikasonista että salmeterolista energiakomponentteina. Näitä käytetään hoidettaessa pysyvää obstruktiivista keuhkosairautta ja myös keuhkoputkia. Flutikasoni on kortikosteroidi, joka on verrattavissa lisämunuaisista peräisin olevaan hydrokortisoniin, ja myös Salmeterol on peräisin pitkään vaikuttavista keuhkoputkia laajentavista aineista.

Advair-inhalaattori ei ole pelastuslääke keuhkoputkien astmalle. Se on suunniteltu jatkuvan keuhkoputkien astman hoitoon sekä pysyvien oireiden korjaamiseen.

Advairin käytön tavanomaiset kielteiset vaikutukset ovat vilustuminen, kurkkukipu, käheys, hengitysvaikeudet, yskä, migreeni, huimaus, kuristus ja myös heittäminen. 3,4 Salmeteroli, joka on Advairin lääkkeiden joukossa, voi aiheuttaa kohonnutta sydämen hintaa, kohonnutta verenpainetta, rintakipua, vapinaa tai ahdistusta.

Albuterolia (samoin nimeltään salbutamolia) käytetään hissingin ja hengitysvaikeuksien, kuten keuhkoputkien astman, aiheuttaman hengityksen puuttumiseen. Se on nopea helpotuslääke.

Annos perustuu kliiniseen ongelmaan, ikään, painoon ja hoitoon. Älä nosta annostasi tai käytä tätä lääkettä säännöllisesti kuin lääkärisi on antanut. Albuteroli tulee lääkkeenä (nesteenä) hengittää sisään suulla käyttämällä ainutlaatuista suihkumuumutinta (laite, joka muuntaa lääkkeen suoraan sumuiseksi, joka voidaan hengittää sisään) sekä aerosolina tai jauheena hengittää sisään suun kautta käyttäen inhalaattoria. . Albuterol hallinnoi keuhkoputkien astman merkkejä ja oireita, mutta myös muut keuhkosairaudet eivät paranna niitä. Älä lopeta albuterolin käyttöä puhumatta lääkärillesi. Ennen kuin käytät Albuterol-inhalaattoria tai suihkutussumutinta ensimmäistä kertaa, tarkasteltiin luotuja suuntia, jotka sisältävät inhalaattorin tai sumuttimen.

Albuterol purkaa hengityselimiä reunustavan sileän lihasmassan. Tämä auttaa ilmakanavia avaamaan.

Ventolin (albuteroli) on keuhkoputkia laajentava aine, joka rentouttaa ilmakanavien lihakset ja lisää myös ilmankiertoa keuhkoihin. Ventolin HFA: ta käytetään käsittelemään tai välttämään bronkospasmia yksilöillä, joilla on suhteellisen helppo korjata obstruktiivisia hengitysteiden tila. Albuterolihengitystä käytetään myös liikunnan aiheuttaman bronkospasmin lopettamiseen.

Symbicortilla on budesonidin ja myös formoterolin seos. Symbicort on punainen annosteltu inhalaattori. Budesonidi on steroidi, joka alentaa turvotusta kehossa. Formoteroli on keuhkoputkia laajentava aine, joka käynnistää hengitysteiden lihasmassaa hengityksen lisäämiseksi. Symbicort on tarkoitettu käytettäväksi vain, jos keuhkoputkien astma on vakava tai sitä ei hallita hyvin useilla muilla pysyvillä keuhkoputkien astman lääkkeillä.

 

Main