Θεραπεία άσθματος. Πληροφορίες και φάρμακα. Εισπνευστήρες και χάπια. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.

Το βρογχικό άσθμα είναι μια επίμονη φλεγμονώδης πνευμονική κατάσταση που δημιουργεί υπεραντιδραστικότητα της αναπνευστικής οδού, παραγωγή βλεννογόνου, καθώς και οίδημα του βλεννογόνου που προκαλεί σχετικά εύκολο να σταθεροποιηθεί η απόφραξη της κίνησης του αέρα. Οι ερεθιστικές ουσίες, οι τοξίνες του αέρα, το χειμώνα, η σωματική προσπάθεια, οι οσμές και τα φάρμακα επικρατούν τις μεταβαλλόμενες κλίσεις για το βρογχικό άσθμα.

Αν νομίζετε ότι έχετε βρογχικό άσθμα, ο γιατρός σας θα αποκτήσει σίγουρα ένα άτομο καθώς και τα μέλη της οικογένειας μέλη μαζί με την ανάλυση σας. Κάποιοι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου ενδέχεται μετά από αυτό να προτείνουν ένα φάρμακο για βρογχικό άσθμα (κανονικά μια συσκευή εισπνοής), να σας ζητήσουν να το πάρετε για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια να κανονίσετε επιστροφή για να δείτε εάν το φάρμακο ελαχιστοποίησε τα σημάδια αναπνοής σας.

Το βρογχικό άσθμα είναι γενικά μια μακροχρόνια (επίμονη) κατάσταση.

Τα αντιφλεγμονώδη στεροειδή φάρμακα λαμβάνονται καθημερινά για τη διαχείριση του βρογχικού άσθματος καθώς και για την προστασία από βρογχικές ασθένειες του άσθματος. Η στρατηγική σας σχετικά με τη δραστηριότητα του βρογχικού άσθματος δεν μειώνει απλώς τον κίνδυνο να απαιτήσετε πρώτες βοήθειες.

Η στρατηγική βρογχικού άσθματος αποκαλύπτει την καθημερινή σας θεραπεία, όπως το είδος των φαρμάκων που πρέπει να παίρνετε και πότε να τα πάρετε. Η στρατηγική σας εξηγεί πώς ρυθμίζεται μακροπρόθεσμα το βρογχικό άσθμα και επίσης πώς να αντιμετωπίσετε το χειρότερο βρογχικό άσθμα ή τις απεργίες.

Το βρογχικό άσθμα προκαλείται τακτικά από ερεθιστικά όπως η γύρη των φυτών, τα αλλεργιογόνα, τα φραγκοστάφυλα, τα μούχλα και τα μούχλα, καθώς και τα danders για κατοικίδια ζώα. Τοξικά ερεθιστικά αερομεταφερόμενα, όπως ο καπνός, η μόλυνση του αέρα, οι χημικές αναθυμιάσεις καθώς και οι στερεές οσμές.

Η αποτελεσματική θεραπεία του ευαίσθητου βρογχικού άσθματος συνίσταται στην αναγνώριση και την πρόληψη των ερεθιστικών που προκαλούν συμπτώματα, τη χρήση θεραπευτικών αγωγών και τη δημιουργία μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης προετοιμασία για σοβαρές απεργίες.

Οι αναπνευστικές οδούς είναι σωληνώσεις που φέρνουν τον αέρα μέσα και έξω από τους πνεύμονές σας. Τα άτομα που έχουν βρογχικό άσθμα έχουν ερεθίσει τα αναπνευστικά οδοί. Το πρήξιμο καθιστά τις αναπνευστικές οδούς φλεγμονή καθώς και εξαιρετικά λεπτή. Οι δίοδοι του αέρα συχνά τείνουν να αποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό σε συγκεκριμένα εισπνεόμενα σε ενώσεις. Εάν έχετε βρογχικό άσθμα, μπορείτε να πάρετε μια ενεργητική λειτουργία στη φροντίδα της ασθένειας.

Αντιμετώπιση του ιατρικού σας προσωπικού για την αντιμετώπιση διαφόρων άλλων προβλημάτων που μπορούν να εμποδίσουν τη χορήγηση του βρογχικού άσθματος.

Αναμένοντας τις κυρίες που χρειάζονται βρογχικό άσθμα για να διαχειριστούν την ασθένεια για να εξασφαλίσουν μια μεγάλη παροχή οξυγόνου στα παιδιά τους. Ο κακός έλεγχος του βρογχικού άσθματος αυξάνει τον κίνδυνο προεκλαμψίας, ένα πρόβλημα στο οποίο μια γυναίκα που αναμένει δημιουργεί υπέρταση καθώς και υγιή πρωτεΐνη στο κατούρημα.

Καθ 'όλη την αναπνοή εισέρχεται ο αέρας με τη μύτη ή το στόμα σας στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς, οπότε φτάνει στην αναπνευστική σωλήνα, η οποία στη συνέχεια κλαδεύει δεξιά σε δύο μεγάλες βροχίδες για να φτάσει στους πνεύμονες.

Με το βρογχικό άσθμα, οι αναπνευστικές οδούς είναι υπερευαίσθητες καθώς επίσης και εύκολα φλεγμονώδεις από συγκεκριμένες αιτίες που ονομάζονται ασθματικές αστοχίες.

Η πλειοψηφία των ατόμων με βρογχικό άσθμα θα έχει σίγουρα μια μειωμένη συσκευή εισπνοής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αναπνευστήρα μειωτήρα για να θεραπεύσετε τα σημάδια σας όταν λαμβάνουν χώρα. Πρέπει να διευκολύνουν τις πινακίδες σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Αν η χρήση μειωτήρα και επίσης εισπνευστήρες προληπτικά δεν διαχειρίζεται το βρογχικό άσθμα σας, ίσως χρειαστεί μια συσκευή εισπνοής που ενσωματώνει και τα δύο.

Αναμειγνύονται εισπνευστήρες που χρησιμοποιούνται κάθε μέρα για να βοηθήσουν να σταματήσουν τα συμπτώματα που συμβαίνουν καθώς επίσης και να δώσουν ανθεκτική ανακούφιση αν συμβούν.

Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα είναι μια από τις πιο κρίσιμες για πολλούς ανθρώπους με βρογχικό άσθμα. Αυτά τα φάρμακα διατήρησης της ζωής αποφεύγουν τις βρογχικές ασκήσεις του άσθματος και επίσης την εργασία ελαχιστοποιώντας το πρήξιμο, καθώς και την παραγωγή βλεννογόνων στους αναπνευστικούς οδούς. Εξαιτίας αυτού, οι αναπνευστικές οδούς είναι πολύ λιγότερο ευαίσθητες, καθώς πολύ λιγότερο πιθανό είναι να ανταποκριθούν σε βρογχικές ασκήσεις άσθματος και επίσης να προκαλέσουν σημάδια βρογχικού άσθματος.

Οι συσκευές εισπνοής βρογχικού άσθματος είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αξιόπιστες μεθόδους για την παροχή φαρμάκων για βρογχικό άσθμα στους πνεύμονες.

Θεραπεία άσθματος. Πληροφορίες και φάρμακα. Εισπνευστήρες και χάπια. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.Και τα δύο κύρια είδη φαρμάκων για βρογχικό άσθμα είναι μειωτήρες και επίσης προληπτικά. Αυτά είναι γενικά σε εισπνευστήρες ή πλαστογράφους. Υπάρχει επιπλέον ένα προληπτικό μέσο που είναι ένας υπολογιστής ταμπλέτας, που χρησιμοποιείται από μερικά άτομα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ακριβώς πώς να παίρνετε τα φάρμακά σας και επίσης γιατί τα παίρνετε. Ελέγξτε τα σημεία και τα συμπτώματά σας καθώς και τον έλεγχο του βρογχικού άσθματος με το γιατρό σας και επίσης συνεργάστε για να αποκτήσετε την καλύτερη θεραπεία και επίσης τη δόση του φαρμάκου για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να οδηγήσετε μια κανονική ζωή, απεριόριστη από τα σημάδια και τα συμπτώματα του βρογχικού άσθματος.

Δεδομένου ότι το βρογχικό άσθμα δημιουργεί αντίσταση ή απόφραξη, για να αναπνέει αέρα, ονομάζεται αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ο κλινικός όρος για τέτοια πνευμονικά προβλήματα είναι η επίμονη αποφρακτική πνευμονική κατάσταση.

Όταν οι αναπνευστικές ροές καταλήγουν να είναι φλεγμονώδεις ή μολυσμένες, ενεργοποιείται μια επίθεση.

Το καλύτερο μέσο για να ενισχύσετε το πρόβλημά σας και να ζήσετε τη ζωή σας στους όρους σας είναι να μάθετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε γύρω από το βρογχικό άσθμα καθώς και τι μπορείτε να κάνετε για να το κάνετε πολύ καλύτερο.

Οι παυσίπονοι καθώς και τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως το advil, μπορούν να προκαλέσουν βρογχικό άσθμα για να επιδεινωθούν σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτά τα φάρμακα δεν πρέπει να λαμβάνονται χωρίς την καθοδήγηση της εταιρείας υγειονομικής περίθαλψης.

Η βεκλομεθαζόνη (Beclovent), η φλουτικαζόνη (Flovent, Arnuity), η βουδεσονίδη (Pulmicort) και επίσης η τριαμκινολόνη (Azmacort) είναι περιπτώσεις που αναπνέουν με κορτικοστεροειδή.

Ορισμένα φάρμακα βρογχικού άσθματος ταχείας ανακούφισης αποτελούνται από τελοβουτανίνη με μεταπρωτερενόλη (Albuterol) (ProAir HFA, Proventil HFA, Ventolin HFA) Levalbuterol (Xopenex HFA).

Οι προληπτές σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελούνται από ένα δεύτερο φάρμακο μαζί με το εισπνευσμένο σε κορτικοστεροειδή.

Όλα τα φάρμακα που αποτελούνται από αντίστοιχες θεραπείες έχουν εφικτές δυσμενείς επιπτώσεις.

Αρκετοί από αυτούς τους εισπνευστήρες ονομάζονται συσκευές εισπνοής δοσομετρημένης δόσης στις οποίες η ίδια η συσκευή εισπνοής οδηγεί το φάρμακο απευθείας στους πνεύμονες. Διάφοροι άλλοι εισπνευστήρες ενεργοποιούνται από τους αναπνευστικούς ανθρώπους και επίσης αυτοί ονομάζονται συσκευές εισπνοής εντελώς ξηρής σκόνης ή εισπνευστήρες που ενεργοποιούνται με αναπνοή. Διάφορα είδη εισπνευστήρων μπορεί να λειτουργούν πολύ καλύτερα για διάφορους ανθρώπους, ωστόσο και τα δύο είδη εισπνευστήρων λειτουργούν για τα σημάδια του βρογχικού άσθματος και τον έλεγχο των συμπτωμάτων εάν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Η θεραπεία του βρογχικού άσθματος μπορεί να διαφέρει από τις συσκευές εισπνοής έως τα οδοντικά φάρμακα στα φάρμακα που παρέχονται σε νεφελοποιητή ή εξοπλισμό αναπνοής. Λάβετε μια πολύ καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των φαρμάκων για το βρογχικό άσθμα και ανακαλύψτε επίσης τις λύσεις φυσικού βρογχικού άσθματος μαζί με τα μέσα για να ελέγξετε την αναπνοή σας στο σπίτι.

Αγοράστε Albuterol online. Παραγγελία γενικού Singulair (Montelukast). Φτηνές Ventolin. Χαμηλή τιμή Proventil.

Σε κάθε έλεγχο, ο γιατρός σας θα ρωτήσει σίγουρα για σημάδια καθ 'όλη τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Εάν τα σημάδια και τα συμπτώματα του βρογχικού άσθματος δημιουργούν προβλήματα, ο γιατρός σας μπορεί να ενισχύσει τη θεραπεία σας. Αυτό μπορεί να είναι μια αύξηση στην ποικιλία των δοσολογιών ημερησίως, μια τροποποίηση σε μια ισχυρότερη δοσολογία, ή να συμπεριλάβει ένα δεύτερο φάρμακο (ένας ακόμα εισπνευστήρας ή tablet υπολογιστές).

Ο γιατρός σας πρέπει επίσης να εξετάσει ότι χρησιμοποιείτε την συσκευή εισπνοής κατάλληλα.

Τα σημάδια του βρογχικού άσθματος μπορούν να φλεγμονώσουν μια φορά, καθώς μπορεί να μην υπάρχει προφανής λόγος για αυτό. Παρ 'όλα αυτά, μερικά άτομα εντοπίζουν ότι τα σημεία και τα συμπτώματα εντείνονται από παράγοντες όπως η προπόνηση καθώς και η γύρη των φυτών. Αυτά τα σημεία δημιουργούν το σώμα σας για να παράγουν χημικά υλικά που ονομάζονται λευκοτριένια, τα οποία δημιουργούν το πρήξιμο. Τα βοηθήματα Montelukast (Singulair) διαχειρίζονται τα σημεία και τα συμπτώματα του βρογχικού άσθματος παρεμποδίζοντας τις επιπτώσεις αυτών των λευκοτριενίων. Είναι ιδιαίτερα βολικό για τα άτομα των οποίων τα σημάδια του βρογχικού άσθματος προκαλούνται από προπόνηση ή εποχιακές αλλεργικές αντιδράσεις όπως η υψηλή θερμοκρασία του χόρτου.

Σίγουρα θα σας προσφέρει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το montelukast καθώς και σίγουρα θα σας προμηθεύσει με έναν πλήρη κατάλογο των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να αντιμετωπίσετε από τη λήψη του. Πάρτε montelukast όταν κάθε μέρα, τη νύχτα. Η δόση για ενήλικες είναι ένας υπολογιστής ταμπλέτας των 10 mg. Το Montelukast σίγουρα δεν θα σας προσφέρει άμεση ανακούφιση αν έχετε μια επίθεση βρογχικού άσθματος. Όταν χρησιμοποιείται το montelukast για να αποφευχθούν τα προβλήματα της αναπνοής κατά τη διάρκεια της προπόνησης, θα πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προπόνηση. Εάν παίρνετε συχνά montelukast, δεν θα έπρεπε να λάβετε πρόσθετη δοσολογία πριν από την επεξεργασία.

Η συσκευή εισπνοής Advair αποτελείται από φλουτικαζόνη και σαλμετερόλη ως ενεργά συστατικά. Αυτά χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν τις επίμονες αποφρακτικές πνευμονικές ασθένειες και επίσης το βρογχικό άσθμα. Η φλουτικαζόνη είναι ένα κορτικοστεροειδές συγκρίσιμο με την υδροκορτιζόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια και επίσης η σαλμετερόλη προέρχεται από μια πορεία μακράς δράσης βρογχοδιασταλτικών.

Η συσκευή εισπνοής Advair δεν είναι φάρμακο διάσωσης για βρογχικό άσθμα. Προγραμματίζεται η θεραπεία του επίμονου βρογχικού άσθματος καθώς και η διαρκής θεραπεία για σημεία.

Οι συνήθεις αρνητικές συνέπειες από τη χρήση του Advair είναι κρυολογήματα, πόνος στο λαιμό, κρανιοεξαρτησία, αναπνευστικά προβλήματα, βήχας, ημικρανία, ζαλάδα, καταιγισμός και επίσης ρίψη. 3,4 Η σαλμετερόλη, μεταξύ των φαρμάκων στο Advair, μπορεί να δημιουργήσει αυξημένη τιμή καρδιάς, υπέρταση, δυσφορία του μαστού, τρόμο ή αγωνία.

Η αλβουτερόλη (που ονομάζεται επίσης σαλβουταμόλη) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της υπαινιγμό και επίσης την έλλειψη αναπνοής που προκαλείται από προβλήματα αναπνοής όπως το βρογχικό άσθμα. Είναι ένα φάρμακο γρήγορης ανάληψης.

Η δόση βασίζεται στο κλινικό σας πρόβλημα, την ηλικία, το βάρος, καθώς και τη δράση σας στη θεραπεία. Μην αυξάνετε τη δοσολογία σας ή μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο τακτικά από ότι προτείνεται χωρίς την εξουσιοδότηση του ιατρού σας. Η αλβουτερόλη έρχεται ως φάρμακο (υγρό) για να εισπνέει από το στόμα χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό νεφελοποιητή αεριωθουμένων (συσκευή που μετατρέπει το φάρμακο δεξιά σε μια θολότητα που μπορεί να εισπνευστεί) και επίσης ως αεροζόλ ή σκόνη για να εισπνέει από το στόμα χρησιμοποιώντας μια συσκευή εισπνοής . Η αλβουτερόλη διαχειρίζεται τα σημάδια και τα συμπτώματα του βρογχικού άσθματος αλλά και διάφορες άλλες πνευμονικές ασθένειες, ωστόσο δεν τα θεραπεύει. Μην σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αλβουτερόλη χωρίς να μιλήσετε με τον ιατρό σας. Πριν από τη χρήση της συσκευής εισπνοής αλβουτερόλης ή του εκνεφωτή εκτόξευσης αερίων για πρώτη φορά, εξετάσατε τις οδηγίες που δημιουργήθηκαν με τον εισπνευστήρα ή τον εκνεφωτή.

Η αλβουτερόλη χαλαρώνει την ομαλή μυϊκή μάζα που συνορεύει με τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό βοηθά τα ανοίγματα να ανοίξουν.

Η βεντολίνη (αλβουτερόλη) είναι ένα βρογχοδιασταλτικό που εκτονώνει μυϊκούς ιστούς στις δίοδοι του αέρα και επίσης αυξάνει την κυκλοφορία του αέρα στους πνεύμονες. Το Ventolin HFA χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει ή να αποφύγει τον βρογχόσπασμο σε άτομα με σχετικά εύκολο να καθορίσει την κατάσταση της αποφρακτικής αναπνευστικής οδού. Η αναπνοή με αλβουτερόλη χρησιμοποιείται επίσης για να σταματήσει ο βρογχόσπασμος που προκαλείται από την άσκηση.

Το Symbicort έχει ένα συνδυασμό βουδεσονίδης και φορμοτερόλης. Το Symbicort είναι μια συσκευή εισπνοής κόκκινου δοσομετρητή. Το Budesonide είναι ένα στεροειδές που μειώνει το πρήξιμο στο σώμα. Η φορμοτερόλη είναι ένα βρογχοδιασταλτικό που εκτοξεύει τη μυϊκή μάζα στις αναπνευστικές οδούς για να ωθήσει την αναπνοή. Το Symbicort είναι για χρήση μόνο αν το βρογχικό άσθμα είναι σοβαρό ή δεν ελέγχεται καλά σε διάφορα άλλα φάρμακα διαρκούς βρογχικού άσθματος.

 

Main