Asztma kezelés. Információ és gyógyszerek. Inhalátorok és tabletták. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.

A bronchialis asztma olyan állandó gyulladásos tüdőbetegség, amely légzőszervi túlérzékenységet, nyálkahártya-termelést, valamint nyálkahártya-ödémát okoz, ami viszonylag könnyen rögzíthető a légmozgás elzáródásának. A hörgő-asztmában az ingerlők, a levegő toxinok, a tél, a fizikai erőfeszítések, a szilárd szagok és a gyógyszerek is érvényesülnek.

Ha úgy gondolja, hogy bronchiás asztmája van, az orvos minden bizonnyal egyéni és családtagok hátterét kapja az elemzéssel együtt. Egyes egészségügyi szakemberek ezt követően bronchiás asztma-gyógyszert (általában inhalálót) javasolnak, kérje meg, hogy néhány hétig vegye be, és utána gondoskodjon arról, hogy a gyógyszer minimalizálja-e a légzési jeleket.

A bronchialis asztma általában tartós (tartós) állapot.

Gyulladáscsökkentő szteroid gyógyszereket szednek naponta a hörgők asztmájának kezelésére, valamint a bronchiás asztma elleni támadások elleni védelemre. Az Ön által létrehozott bronchialis asztma-aktivitási stratégia nemcsak csökkenti az elsősegélynyújtás veszélyét.

A bronchialis asztma aktivitási stratégiája feltárja a mindennapi terápiát, mint például, hogy milyen gyógyszereket kell szedni, és mikor kell őket bevenni. Az Ön stratégiája elmagyarázza, hogyan szabályozzák a hörgők asztmát hosszú távon, és azt is, hogy hogyan kell kezelni a rosszabbodó bronchialis asztmával vagy sztrájkokkal.

A bronchiás asztma rendszeresen olyan irritáló anyagokat tartalmaz, mint a növény pollen, az allergén, a roaches, a penész és a penész, valamint a kedvtelésből tartott állatok. A mérgező irritáló anyagok, mint például a füst, a levegő szennyeződése, a kémiai füstök, valamint a szilárd szagok, gyógyszerek.

Az érzékeny bronchialis asztma hatékony terápiája az, hogy felismerjük és megakadályozzuk azokat a irritáló anyagokat, amelyek jeleket okoznak, a gyógykezeléseket használják, és a vészhelyzetben történő tevékenységet is előkészítenek a súlyos sztrájkokra.

A légzőszervek olyan csövek, amelyek a levegőt a tüdőbe, valamint a levegőbe juttatják. A hörgő asztmában szenvedő személyek irritált légzőszerveket tartalmaznak. A duzzanat a légutakat gyulladja és rendkívül kényes. A légcsatornák gyakran hajlamosak arra, hogy nagyon vegyesen reagáljanak a vegyületekbe. Ha bronchiás asztmája van, akkor energiát vállalhat a betegség kezelésében.

Foglalkozzon az orvosával, hogy kezelje a bronchialis asztma kezelését akadályozó egyéb problémákat.

A hörgő asztmával rendelkező hölgyek elvárják, hogy kezeljék a betegséget, hogy garantálják a gyermekeik számára a nagy oxigénellátást. A gyenge bronchiás asztmavezérlés felveti a preeklampszia veszélyét, amely egy olyan probléma, amelyben egy várt nő hipertóniát és egészséges fehérjét hoz létre a pisiben.

A lélegeztető levegő belép az orrával vagy a szájával a felső légutakba, majd a szélcsőre jut, amely után az ágak közvetlenül a 2 nagy hörgőbe jutnak a tüdőbe.

A bronchiás asztmában a légzőszervek túlérzékenyek, és kényelmesen gyulladnak bizonyos kiváltók, amelyeket asztmás triggereknek neveznek.

A bronchiás asztmában szenvedő emberek többsége biztosan egy redukáló inhalálóval rendelkezik. Használja a redukáló inhalálót a jelek kezelésére, amikor azok megtörténnek. Pár percen belül megkönnyítik a jeleket.

Ha a reduktor és a megelőző inhalátorok nem kezelik a hörgő asztmát, akkor szükség lehet egy olyan inhalátorra, amely mindkettőt tartalmazza.

A keverék inhalátorokat naponta használják fel a kilépési jelek segítésére, valamint tartós enyhítésre, ha ez történik.

A gyulladáscsökkentő gyógyszerek a bronchiás asztmában szenvedő emberek számára a legjelentősebb terápia. Ezek az életmentő gyógyszerek megakadályozzák a bronchiás asztmás sztrájkokat és a munkahelyet is, a lehető legkisebbre csökkentve a duzzanatot, valamint a légutak nyálkahártya-előállítását. Emiatt a légzőszervek sokkal kevésbé kényesek, és sokkal kevésbé valószínűek, hogy reagálnak a hörgők asztmájának kiváltására, és a hörgők asztmás jeleit is kiváltják.

A bronchialis asztma inhalátorok a tüdőhöz tartozó bronchialis asztma gyógyszerek egyik legjellemzőbb és legmegbízhatóbb módja.

Asztma kezelés. Információ és gyógyszerek. Inhalátorok és tabletták. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.Mindkét bronchialis asztma gyógyszer redukáló és megelőző szer. Ezek általában inhalátorokban vagy hígítószerekben vannak. Továbbá van egy megelőző, amely egy tabletta számítógép, amelyet egyes személyek használnak.

Alapvető fontosságú, hogy megértse, hogyan szedje be a gyógyszereit, és miért szedi őket. Tekintse át a kezelőorvosával a tüneteit, valamint a hörgők asztmás kontrollját, és együttműködjenek a legjobb terápia és a gyógyszer adagolása érdekében is annak érdekében, hogy rendszeres életet biztosítson, a bronchialis asztma tünetei és korlátai nélkül.

Mivel a bronchiás asztma rezisztenciát vagy elzáródást okoz a levegő lélegzésére, obstruktív tüdőbetegségnek hívják. Az ilyen tüdőproblémák klinikai ideje a tartós obstruktív tüdő állapot.

Amikor a légzés folyik a gyulladás vagy a szennyeződés, a támadás aktiválódik.

A legjobb módja annak, hogy javítsd a problémádat és éljetek az életedben, az, hogy mindent megtudhatsz a hörgők asztmája körül, valamint azt, amit tehetsz, hogy sokkal jobb legyen.

A fájdalomcsillapítók, valamint a nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek, például az advil, bronchialis asztmát okozhatnak, hogy bizonyos embereknél rosszabbodjanak. Ezeket a gyógyszereket nem szabad az egészségügyi cég irányítása nélkül bevenni.

A kortikoszteroidok belélegzése a Beclometazon (Beclovent), a flutikazon (Flovent, Arnuity), a budezonid (Pulmicort) és a triamcinolon (Azmacort).

Néhány gyorsan felszabaduló bronchialis asztma-gyógyszer Albuterol (ProAir HFA, Proventil HFA, Ventolin HFA) Levalbuterol (Xopenex HFA) Metaproterenol terbutalin.

Bizonyos esetekben a megelőző szerek egy második gyógyszerből állnak, a kortikoszteroidok belélegzésével együtt.

Valamennyi, a megfelelő kezelésből álló gyógyszer hatásos mellékhatásokkal jár.

Ezek közül az inhalátorok közül többet mért dózisú inhalátoroknak neveznek, amelyekben az inhaláló maga vezeti a gyógyszert a tüdőbe. Különböző egyéb inhalátorok bekapcsolódnak a légzéssel, és ezeket is teljesen száraz por inhalátoroknak vagy lélegeztető inhalátoroknak nevezik. Különböző típusú inhalátorok jóval jobban működhetnek a különböző emberek számára, azonban mindkét típusú inhalátor a hörgők asztmás jeleihez és a tünetek szabályozásához működik, ha megfelelően használják.

A bronchialis asztma terápia az inhalátoroktól a fogászati ​​gyógyszerekig különbözhet a porlasztókban vagy a légzőkészülékekben szállított gyógyszereknél. Szerezzen be egy sokkal jobb megértést arról, hogy a hörgők asztmás gyógyszerei hogyan működnek, és megtudhatja, hogy milyen a természetes hörgő-asztma-megoldások, valamint annak ellenőrzése, hogy milyen a légzés a házban.

Vásároljon Albuterol online. Rendelje meg az általános Singulair-et (Montelukast). Olcsó Ventolin. Alacsony ár Proventil.

Minden egyes kijelentkezéskor az orvos minden bizonnyal érdeklődik a jelekről az előző hónapban. Ha a hörgő asztma tünetei gondot okoznak, az orvos fokozhatja a terápiáját. Ez a napi dózisok változatosságának növekedése, egy erősebb dózis módosítása, vagy egy második gyógyszert is tartalmazhat (még egy inhaláló vagy tabletta számítógép).

Az orvosi szakembernek ugyancsak meg kell vizsgálnia, hogy megfelelően használja-e az inhalátort.

A bronchiás asztmás tünetek egyszerre fellángolhatnak, és nem is lehetnek nyilvánvaló okok. Mindazonáltal néhány ember azt észleli, hogy a tünetek és a tünetek intenzívebbé válnak, mint például az edzés, valamint a növény pollen. Ezek a pontok létrehozzák a szervezetet a leukotriéneknek nevezett kémiai anyagok előállításához, amelyek a duzzanatot hozzák létre. A montelukast (Singulair) segédeszközök kezelik a bronchialis asztma tüneteit, megakadályozva e leukotriének hatását. Különösen hasznos azok számára, akiknek bronchiás asztmás tüneteit edzés vagy szezonális allergiás reakciók indukálják, mint például a széna magas hőmérséklete.

Ez minden bizonnyal még több részletet fog nyújtani a montelukastra vonatkozóan, és minden bizonnyal teljes körű ellenőrzőlistát nyújt Önnek azokról a negatív hatásokról, amelyeket esetleg tapasztalhat a használatából. A montelukastot minden nap, éjszaka vegye. A felnőttek adagja egy 10 mg-os tabletta számítógép. A Montelukast biztosan nem fog azonnal enyhíteni, ha bronchiás asztmás rohamot szenved. Amikor a montelukastot az edzés során használják a légzési nehézségek elkerülésére, az edzés előtt legalább 2 órát kell venni. Ha a montelukastot naponta gyakran szedi, akkor nem szabad hozzáadnia a hozzáadott adagot a kezelés előtt.

Az Advair inhalátor flutikazonból és salmeterolból áll, mint energetikai komponensek. Ezeket a folyamatos obstruktív tüdőbetegségek és a hörgő asztma kezelésére használják. A flutikazon egy, a mellékvesékből előállított hidrokortizonnal összehasonlítható kortikoszteroid, valamint a Salmeterol hosszú hatású hörgőtágítókból származik.

Az Advair inhalátor nem a bronchialis asztma gyógyszere. A tartós bronchialis asztma kezelésére, valamint a jelek tartós orvoslására tervezték.

Az Advair alkalmazásának szokásos negatív hatásai a megfázás, a torokfájás, a rekedtség, a légzési problémák, a köhögés, a migrén, a fejfájás, a fájdalom és a dobás is. 3,4 A Salmeterol az Advair gyógyszerei között emelkedett szíváramot, magas vérnyomást, mellkasi kényelmetlenséget, remegést vagy szorongást okozhat.

Az Albuterol (hasonlóképpen a szalbutamol) is a sziszegés és a légzéshiány, amit a légzési bajok, például a hörgő asztma okoz, kezelésére használják. Gyors megkönnyebbülés.

A dózis az Ön klinikai problémáján, korán, súlyán és a terápiára gyakorolt ​​hatáson alapul. Ne emelje a dózisát, és ne használja rendszeresen a gyógyszert, mint amennyire az orvos megengedi. Az Albuterol gyógyszereként (folyadékként) szájon át belélegezhet, egy egyedülálló sugárhajtású porlasztót használva (eszköz, amely a gyógyszert lélegzővé alakítja át), valamint aeroszolként vagy por formájában, hogy belélegezzen a szájból, egy inhaláló készülék használatával. . Az Albuterol kezeli a bronchialis asztma tüneteit, és más tüdőbetegségek nem gyógyítják őket. Ne hagyja abba az albuterol használatát anélkül, hogy beszélt volna orvosával. Mielőtt először használná az albuterol inhalálót vagy a sugárhajtású porlasztót, áttekintette az inhalálót vagy a porlasztót leíró irányokat.

Az Albuterol lebontja a lélegzeteit határoló sima izomtömeget. Ez segíti a légcsatornák nyitását.

A Ventolin (albuterol) egy olyan hörgőtágító, amely az izmok szövetét a légcsatornákban lazítja, és a levegő áramlását is növeli a tüdőbe. A Ventolin HFA-t a hörgőgörcs kezelésére vagy elkerülésére használják olyan személyeknél, akiknek viszonylag könnyen rögzíthető obstruktív légúti állapota van. Hasonlóképpen az albuterol lélegeztetés is használatos a testmozgás által kiváltott bronchospasmus megállítására.

A Symbicortnak budesonid és formoterol keveréke is van. A Symbicort egy piros adagolt adagoló inhalátor. A budesonid olyan szteroid, amely csökkenti a test duzzanatát. A formoterol egy hörgőtágító, amely a légzőrendszerben az izomtömeget visszaszorítja a légzés fokozása érdekében. A Symbicort csak akkor alkalmazható, ha a bronchiás asztma súlyos, vagy más, tartós bronchialis asztmás gyógyszerekkel nem szabályozott.

 

Main