Astma behandling. Informasjon og medisiner. Inhalatorer og piller. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.

Bronkial astma er en vedvarende inflammatorisk lungesykdom som skaper respiratorisk hyperresponsivitet, slimhinneproduksjon, samt mukosalødem, noe som gjør det relativt enkelt å fikse luftbevegelsesblokkering. Irriterende stoffer, luftgiftstoffer, vinter, fysisk innsats, solide lukter og også medisiner råder over hellingsvariabler for bronkial astma.

Hvis du tror du har bronkial astma, vil legen din sikkert få en individuell samt familiemedlemmer bakgrunn sammen med å analysere deg. Noen medisinske fagpersoner kan etter det foreslå et bronkial astma-stoff (normalt en inhalator), be deg om å ta det i noen uker, og deretter ordne en retur, se for å se om medisinen minimerer pustetegnene.

Bronkial astma er generelt en langvarig (vedvarende) tilstand.

Antiinflammatoriske steroidmedisiner tas daglig for å håndtere bronkial astma samt beskytte mot astmaanfall i bronkier. Din opprettede bronkial astmaaktivitetsstrategi reduserer ikke bare faren for å kreve førstehjelp.

Den bronkiale astmaaktivitetsstrategien avslører hverdagen din, for eksempel hvilken type medisiner du skal ta, og også når du skal ta dem. Din strategi forklarer bare hvordan man regulerer bronkial astma på lang sikt, og også hvordan man skal håndtere verre bronkial astma eller streiker.

Bronkiale astma årsaker består jevnlig av irriterende stoffer som plante pollen, allergen, kakerlakker, mugg og mugg samt kjæledyr danders. Giftige irriterende luftbårne, for eksempel røyk, luftforurensning, kjemiske damp samt solid lukt, medisiner.

Effektiv behandling av sensitiv bronkial astma består i å gjenkjenne og forebygge irritasjoner som forårsaker tegn, bruk av medisinbehandlinger og også skape en beredskapssituasjon forberede seg på alvorlige streik.

Luftveiene er rør som bringer luft inn og ut av lungene. Personer som har bronkial astma har irritert luftveier. Hevelsen gjør luftveiene betennet og ekstremt delikat. Luftpassasjer har ofte en tendens til å reagere sterkt på bestemte puste i forbindelser. Hvis du har bronkial astma, kan du ta en energisk funksjon i å ta vare på sykdommen.

Håndtere din medisinske profesjonell for å håndtere ulike andre problemer som kan hindre astma administrasjon av bronkial.

Forventer damer som har astmabehov i bronkial tilstand, for å klare sykdommen for å garantere en god tilførsel av oksygen til barna sine. Dårlig astma kontroll av bronkial øker faren for preeklampsi, et problem hvor en forventer kvinne skaper hypertensjon så vel som sunt protein i tisse.

Gjennom pusten kommer inn i nesen eller munnen til de øvre luftveiene, hvoretter det kommer til luftrøret, som etter det grener rett inn i 2 store bronkier for å komme til lungene.

Med bronkial astma, er luftveiene overfølsomme og lett inflammet av bestemte utløsere som kalles astmatiske utløsere.

Flertallet av personer med bronkial astma vil sikkert bli gitt en reduksjonsinhalator. Du bruker en reduksjonsinhalator til å behandle dine tegn når de finner sted. De må lette dine tegn innen et par minutter.

Hvis du bruker reduseringsmiddel og også preventer inhalatorer ikke klarer din bronkial astma, kan det hende du trenger en inhalator som inkorporerer begge.

Mix inhalatorer brukes hver dag for å hjelpe til med å slutte tegn som skjer, samt gi varig lindring hvis de skjer.

Anti-inflammatoriske medisiner er en av de mest avgjørende terapi for mange mennesker med bronkial astma. Disse livreddende stoffene unngår bronkial astma-anfall og også jobb ved å minimere hevelse og slimhinneproduksjon i luftveiene. På grunn av dette er luftveiene mye mindre delikat, så vel som mye mindre sannsynlig å reagere på bronkial astma utløser og også utløse bronkial astma tegn.

Bronkiale astmainhalatorer er en av de mest typiske og også pålitelige metoder for å gi bronkial astma medisiner til lungene.

Astma behandling. Informasjon og medisiner. Inhalatorer og piller. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.Begge hovedtyper av bronkial astma medisiner er reduksjonsmidler og også forebyggere. Disse er vanligvis i inhalatorer eller flatterers. Det er i tillegg en preventer som er en tavle-datamaskin, som brukes av enkelte individer.

Det er viktig at du forstår akkurat hvordan du skal ta medisiner og også hvorfor du tar dem. Se gjennom tegn og symptomer samt bronkial astma kontroll med legen din, og samarbeide også for å få den beste terapien og dosen av stoffet for å sikre at du kan leve et vanlig liv, ubegrenset av bronkial astma tegn og symptomer.

Siden bronkial astma skaper motstand, eller blokkering, for å puste ut luft, kalles det en obstruktiv lungesykdom. Det kliniske begrepet for slike lungeproblemer er vedvarende obstruktiv lungesykdom.

Når pustestrømmen blir opptatt eller forurenset, blir et overfall aktivert.

Det aller beste betyr å forbedre ditt problem og også leve livet ditt på dine vilkår, er å finne ut alt du kan om din astma i astma, så vel som hva du kan gjøre for å gjøre det mye bedre.

Smertefødte så vel som ikke-steroide antiinflammatoriske medisiner, som advil, kan skape bronkial astma for å bli verre hos bestemte mennesker. Disse legemidlene bør ikke tas uten veiledning fra helsevesenet.

Beclomethason (Beclovent), flutikason (Flovent, Arnuity), budesonid (Pulmicort), og også triamcinolon (Azmacort) er tilfeller av puste i kortikosteroider.

Noen brunstrelaterte bronkial astma medisiner består av Albuterol (ProAir HFA, Proventil HFA, Ventolin HFA) Levalbuterol (Xopenex HFA) Metaproterenol Terbutalin.

Forebyggere består i noen tilfeller av en 2. medisinering sammen med pusten i kortikosteroid.

Alle medisiner som består av tilsvarende behandlinger har mulige bivirkninger.

Flere av disse inhalatorene kalles innmålte dosisinhalatorer der inhalatoren selv driver medisinen rett inn i lungene. Ulike andre inhalatorer slås på ved å puste folk, og også disse kalles helt tørrpulverinhalatorer eller pust-aktiverte inhalatorer. Ulike typer innåndingsapparater kan fungere langt bedre for ulike mennesker, men begge typer innåndere virker for bronkial astma tegn og symptomkontroll hvis de brukes riktig.

Bronkial astmeterapi kan avvike fra inhalatorer til tannlege medisiner til medisiner som leveres i en forstøver eller pusteutstyr. Få en langt bedre forståelse av hvordan bronkial astma medisiner fungerer og også finne ut om helt naturlige bronkial astma løsninger sammen med midler for å kontrollere pusten i huset.

Kjøp Albuterol online. Bestill generisk Singulair (Montelukast). Billige Ventolin. Lavpris Proventil.

Ved hver sjekk ut, vil din lege sikkert spørre om skilt gjennom hele forrige måned. Hvis bronkial astma tegn og symptomer skaper problemer, kan legen din forbedre din terapi. Dette kan være en økning i mengden doser daglig, en modifisering til en kraftigere dosering, eller innbefattende en 2dre medisinering (en annen inhalator eller nettbrett).

Din medisinske profesjonell må også undersøke at du bruker din inhalator på riktig måte.

Bronkial astma tegn kan flare en gang i mellom, så vel som det kan ikke være noen tydelig grunn til at. Likevel finner enkelte personer at tegn og symptomer blir intensivert av utløsere som trening, så vel som plante pollen. Disse punktene lager kroppen din for å generere kjemiske materialer som kalles leukotriener, noe som skaper hevelse. Montelukast (Singulair) hjelpemidler håndterer tegn og symptomer på bronkial astma ved å hindre effekten av disse leukotrienene. Det er spesielt nyttig for personer hvis bronkial astma tegn er indusert av trening eller sesongmessige allergiske reaksjoner som høy høy temperatur.

Det vil sikkert gi deg enda flere detaljer angående montelukast, så vel som vil sikkert gi deg en komplett sjekkliste over de negative effektene du kan oppleve fra å ta den. Ta montelukast når hver dag, om natten. Dosen for voksne er en 10 mg tablett datamaskin. Montelukast vil absolutt ikke gi deg øyeblikkelig lindring hvis du har et astmaanfall i bronki. Når montelukast brukes til å unngå pusteproblemer i løpet av treningen, bør det tas minst 2 timer før treningen. Hvis du tar daglig montelukast, bør du ikke ta en ekstra dose før du trener.

Advair inhalator består av flutikason og salmeterol som energiske komponenter. Disse brukes til å håndtere vedvarende obstruktiv lungesykdom og også bronkial astma. Flutikason er et kortikosteroid som kan sammenlignes med hydrokortison som produseres fra binyrene, og også Salmeterol kommer fra et forløb av langvarige virkende bronkodilatatorer.

Advair inhalator er ikke et redningsmiddel for bronkial astma. Det er planlagt for behandling av vedvarende bronkial astma samt for varig behandling for tegn.

Vanlige negative effekter ved å utnytte Advair er forkjølelse, vondt i halsen, heshet, pusteproblemer, hoste, migrene, lynhår, køhet og kaster opp. 3,4 Salmeterol, blant legemidlene i Advair, kan skape økt hjerte pris, hypertensjon, bryst ubehag, skjelving eller engstelse.

Albuterol (også kalles salbutamol) brukes til å håndtere åsende og også mangel på pust som utløses av pusteproblemer som bronkial astma. Det er en rask lettelse medisin.

Dosen er basert på ditt kliniske problem, alder, vekt, samt tiltak for behandling. Ikke øk dosen din eller bruk dette legemidlet regelmessig enn anbefalt uten din medisinske faglisens autorisasjon. Albuterol kommer som et middel (væske) for å puste inn i munnen ved å bruke en unik strålevernmiddel (enhet som forvandler medisin rett inn i en tåke som kan pustes inn) og også som en aerosol eller pulver å puste inn i munnen ved å bruke en inhalator . Albuterol klarer tegn og symptomer på bronkial astma og også annen annen lungesykdom, men helbreder dem ikke. Ikke avslutt med å bruke albuterol uten å snakke med lege. Før du bruker albuterolinhalatoren eller strålevernet for første gang, har du gjennomgått de opprettede retningene som inneholder inhalatoren eller forstøveren.

Albuterol avviker glatt muskelmasse som grenser luftveiene. Dette hjelper luftpassasjen til å åpne.

Ventolin (albuterol) er en bronkodilator som avviker muskelvev i luftpassasjer og øker også luftcirkulasjonen til lungene. Ventolin HFA brukes til å håndtere eller unngå bronkospasme hos personer med relativt lett å fikse obstruktiv luftveissykdom. Albuterol puste er også brukt for å stoppe treningsinducert bronkospasme.

Symbicort har en blanding av budesonid og også formoterol. Symbicort er en rødmåler doseringsinhalator. Budesonid er et steroid som senker hevelse i kroppen. Formoterol er en bronkodilator som sparker tilbake muskelmasse i luftveiene for å øke pusten. Symbicort er til bruk bare hvis bronkial astma er alvorlig eller ikke godt kontrollert på ulike andre varige bronkial astma medisiner.

 

Main