Tratamentul astmului. Informații și medicamente. Inhalatori și pilule. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.

Astmul bronșic este o afecțiune inflamatorie persistentă a plămânului care creează hiperresponsivitatea tractului respirator, producția de mucoase, precum și edemul mucoasei care determină relativ ușor de stabilizat blocarea mișcărilor aerului. Iritantele, toxinele din aer, iarnă, efortul fizic, mirosurile solide și, de asemenea, medicamentele predomină variabilele înclinabile pentru astmul bronșic.

Dacă credeți că aveți astm bronșic, medicul dumneavoastră va obține cu siguranță o persoană individuală, precum și membrii familiei, împreună cu analiza dumneavoastră. Unii profesioniști din domeniul medical ar putea sugera după aceea un medicament pentru astm bronșic (în mod normal, un inhalator), să vă ceară să îl luați timp de câteva săptămâni, după care să vă asigurați că medicamentul a minimizat semnele de respirație.

Astmul bronșic este, în general, o afecțiune de lungă durată (persistentă).

Medicamentele steroizi antiinflamatorii sunt administrate zilnic pentru a gestiona astm bronșic, precum și pentru a proteja împotriva atacurilor de astm bronșic. Strategia dvs. de creare a bronșiei pentru astm nu reduce pur și simplu pericolul de a solicita prim ajutor.

Strategia de activitate a astmului bronșic vă dezvăluie terapia de zi cu zi, cum ar fi tipul de medicamente care trebuie luate și, de asemenea, când să le luați. Strategia dvs. explică cum să reglementeze astmul bronșic pe termen lung și, de asemenea, cum să se ocupe de agravarea astmului bronșic sau a grevelor.

Afecțiunile astmului bronșic constau în mod regulat în iritante, cum ar fi polenul vegetal, alergenul, roaba, mucegaiul și mucegaiurile, precum și dandrurile animalelor de companie. Iritanți toxici în aer, cum ar fi fumul, contaminarea aerului, vaporii chimici, mirosurile solide, medicamentele.

Terapia eficientă a astmului bronșic sensibil constă în recunoașterea și prevenirea, de asemenea, a iritanților care cauzează semne, utilizarea medicamentelor și crearea unei situații de situație de urgență, pregătirea grevelor grave.

Tracturile respiratorii sunt tuburi care aduc aerul chiar în și din plămâni. Persoanele care au astm bronsic au iritat căile respiratorii. Umflarea face ca tracturile respiratorii să fie inflamate, precum și extrem de delicate. Pasajele de aer tind de multe ori să răspundă în mod deosebit la particulele suflate în compuși. Dacă aveți astm bronșic, puteți avea o funcție energetică în îngrijirea bolii.

Să se ocupe de medicul dumneavoastră profesionist pentru a rezolva diverse alte probleme care pot împiedica administrarea astmului bronșic.

Se așteaptă doamnelor care au nevoie de astm bronșic pentru a gestiona boala pentru a garanta o mare cantitate de oxigen copiilor lor. Controlul slab al astmului bronsic ridică pericolul preeclampsiei, o problemă în care o femeie așteptată creează hipertensiune arterială, precum și o proteină sănătoasă în pipi.

De-a lungul respirației, aerul intră cu nasul sau gura în tractul respirator superior, după care ajunge la trahee, care după aceea se ramifică în două bronhii mari pentru a ajunge la plămâni.

În cazul astmului bronșic, tractul respirator este suprasensibil, precum și în mod convenabil, inflamat de declanșatori specifici, numiți declanșatori astmatici.

Majoritatea persoanelor cu astm bronșic va avea cu siguranță un inhalator cu reductor. Folosiți un inhalator cu reductor pentru a vă trata semnele atunci când au loc. Trebuie să-ți ușureze semnele în câteva minute.

Dacă utilizarea reductorului și, de asemenea, inhalatoarele preventive nu vă gestionează astmul bronșic, este posibil să aveți nevoie de un inhalator care să încorporeze ambele.

Inhalatorii de amestec sunt utilizați în fiecare zi pentru a ajuta la renunțarea la semne care se întâmplă, precum și la reducerea durabilă dacă acestea se întâmplă.

Medicamentele antiinflamatorii sunt una dintre cele mai importante terapii pentru mulți oameni cu astm bronșic. Aceste medicamente care salvează viața evită atacurile de astm bronșic și, de asemenea, locurile de muncă prin minimizarea umflăturilor, precum și fabricarea mucoasei în tracturile respiratorii. Din acest motiv, tracturile respiratorii sunt mult mai puțin delicate, precum și mult mai puțin probabil să răspundă declanșatorilor de astm bronșic și, de asemenea, declanșează semnele de astm bronșic.

Inhalatoarele de astm bronșic sunt una dintre cele mai tipice și, de asemenea, fiabile metode de a furniza medicamente pentru bronșirea astmului bronșic la nivelul plămânilor.

Tratamentul astmului. Informații și medicamente. Inhalatori și pilule. Albuterol, Ventolin, Advair, Montelukast.Ambele tipuri majore de medicamente pentru astmul bronșic sunt reductoare și, de asemenea, preventive. Acestea sunt, în general, în inhalatoare sau flattere. Există, de asemenea, un dispozitiv de prevenire care este un computere comprimat, utilizat de unii indivizi.

Este esențial să înțelegeți cum să vă luați medicamentele și de ce le luați. Examinați-vă semnele și simptomele, precum și controlul astmului bronșic împreună cu medicul dumneavoastră și colaborează, de asemenea, pentru a obține cea mai bună terapie și, de asemenea, dozajul de droguri pentru a vă asigura că puteți duce o viață obișnuită, nelimitată de semnele și simptomele astmului bronșic.

Deoarece astmul bronșic creează rezistență sau blocaj pentru a respira aerul, se numește o boală pulmonară obstructivă. Termenul clinic pentru astfel de probleme pulmonare este persistența stării pulmonare obstructive.

Când fluxurile de respirație ajung să fie inflamate sau contaminate, un atac este activat.

Cel mai bun mijloc de a vă îmbunătăți problema și de a vă trăi viața în termenii dvs. este să aflați tot ce puteți despre astmul bronșic, precum și ce puteți face pentru a vă face mult mai bine.

Durerile de durere, precum și medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene, cum ar fi advil, pot crea astm bronșic pentru a se înrăutăți în anumite persoane. Aceste medicamente nu trebuie luate fără îndrumarea companiei dvs. de sănătate.

Beclometazona (Beclovent), fluticazona (Flovent, Arnuity), budesonida (Pulmicort) și, de asemenea, triamcinolona (Azmacort) sunt cazuri de respirație cu corticosteroizi.

Unele medicamente pentru astmul bronșic cu eliberare rapidă constau în metabroterenol terbutalină din Albuterol (ProAir HFA, Proventil HFA, Ventolin HFA) Levalbuterol (Xopenex HFA) Metaproterenol Terbutalină.

În unele cazuri, preventivii constau într-un al doilea medicament împreună cu respirația în corticosteroid.

Toate medicamentele constând în tratamente corespunzătoare au efecte adverse fezabile.

Mai multe dintre aceste inhalatoare se numesc inhalatoare cu dozare măsurată în care inhalatorul însuși conduce medicamentul direct în plămâni. Diverse alte inhalatoare sunt activate de către persoanele care respiră și, de asemenea, acestea se numesc inhalatoare cu pulbere uscată complet sau inhalatoare acționate de respirație. Diferitele tipuri de inhalatoare ar putea funcționa mult mai bine pentru diferiți oameni, totuși ambele tipuri de inhalatoare lucrează pentru semnele astmului bronșic și pentru controlul simptomelor dacă s-au folosit corespunzător.

Terapia astm bronsic poate diferi de la inhalatoarele la medicamentele dentare la medicamentele furnizate într-un nebulizator sau în echipament de respirație. Obțineți o înțelegere mult mai bună despre modul în care funcționează medicamentele pentru astmul bronșic și, de asemenea, aflați despre soluțiile de astm bronșic cu totul natural, împreună cu mijloacele pentru a vă controla respirația în casă.

Cumpara Albuterol online. Ordinul generic Singulair (Montelukast). Ventolin ieftine. Prețul scăzut Proventil.

La fiecare check-out, medicul dumneavoastră va întreba cu siguranță despre semne pe parcursul lunii precedente. Dacă semnele și simptomele astmului bronșic creează probleme, medicul dumneavoastră vă poate îmbunătăți terapia. Aceasta ar putea fi o creștere a dozelor zilnice, o modificare la o doză mai puternică sau o al doilea medicament (un comprimat inhalator sau comprimat).

De asemenea, specialistul medical trebuie să examineze dacă utilizați inhalatorul în mod adecvat.

Semnele de astm bronșic se pot aprinde din când în când, precum și nu ar exista nici un motiv evident. Cu toate acestea, unii indivizi localizează faptul că semnele și simptomele sunt intensificate de declanșatori, cum ar fi antrenamentul și polenul plantelor. Aceste puncte vă creează corpul pentru a genera materiale chimice numite leucotriene, care creează umflarea. Montelukast (Singulair) ajută la administrarea semnelor și simptomelor astmului bronșic prin obstrucționarea impactului acestor leucotriene. Este deosebit de util pentru persoanele ale căror semne de astm bronșic sunt induse de antrenament sau reacții alergice sezoniere, cum ar fi frigul de temperatură ridicată.

Acesta vă va oferi cu siguranță și mai multe detalii despre montelukast, precum și cu siguranță vă va furniza o listă completă de verificare a efectelor negative pe care le-ar putea experimenta de la luarea ei. Luați montelukast în fiecare zi, pe timp de noapte. Doza pentru adulți este un comprimat de comprimat de 10 mg. Montelukast cu siguranță nu vă va oferi o atenuare instantanee dacă aveți un atac de astm bronșic. Când se utilizează montelukast pentru a evita tulburările de respirație pe parcursul antrenamentului, ar trebui să fie luate cel puțin 2 ore înainte de antrenament. Dacă luați zilnic montelukast, nu trebuie să luați o doză suplimentară înainte de a lucra.

Inhalatorul Advair constă din fluticazonă și salmeterol ca componente energetice. Acestea sunt folosite pentru a trata boli pulmonare obstructive persistente și astm bronșic, de asemenea. Fluticazona este un corticosteroid comparabil cu hidrocortizonul produs de glandele suprarenale și, de asemenea, Salmeterolul provine dintr-un curs de bronhodilatatoare cu durată lungă de acțiune.

Inhalatorul Advair nu este un medicament de salvare pentru astmul bronșic. Este planificată terapia astmului bronșic persistent, precum și pentru remedierea durabilă a semnelor.

Reacțiile adverse uzuale ale utilizării Advair sunt răcelile, gâtul dureros, răgușirea, problemele de respirație, tusea, migrenele, ușurința, tulburarea și, de asemenea, aruncarea în sus. 3,4 Salmeterol, printre medicamentele din Advair, poate determina creșterea prețului inimii, hipertensiune arterială, disconfort mamar, tremurături sau anxietate.

Albuterolul (denumit și salbutamol) este utilizat pentru a face față șuierii și, de asemenea, lipsa de respirație declanșată de tulburările de respirație, cum ar fi astmul bronșic. Este un medicament de scurtă durată.

Doza se bazează pe problema clinică, pe vârstă, greutate, precum și pe acțiunea terapiei. Nu vă ridicați dozajul sau nu utilizați acest medicament în mod regulat decât ați sugerat fără autorizația medicului specialist. Albuterolul vine ca un remediu (lichid) de a respira prin gură folosind un nebulizator unic de jet (dispozitiv care transformă medicamentul drept într-o ceață care poate fi inspirat) și, de asemenea, ca un aerosol sau pulbere pentru a respira prin gură, utilizând un inhalator . Albuterolul administrează semnele și simptomele astmului bronșic și, de asemenea, diverse alte boli pulmonare, cu toate acestea nu le vindecă. Nu renunțați la administrarea de albuterol fără a discuta cu medicul dumneavoastră. Înainte de a utiliza inhalatorul albuterol sau nebulizatorul cu jet pentru prima dată, ați revizuit direcțiile create care conțin inhalatorul sau nebulizatorul.

Albuterolul desfundă masa musculară netedă ce controlează tracturile respiratorii. Acest lucru ajută pasajele de aer să se deschidă.

Ventolinul (albuterolul) este un bronhodilatator care desface țesuturile musculare în canalele de aer și, de asemenea, crește circulația aerului în plămâni. Ventolin HFA este utilizat pentru a trata sau a evita bronhospasmul la indivizi cu o stare relativ usor de fixat a tractului respirator obstructiv. De asemenea, respirația albuterolă este utilizată pentru a opri bronhospasmul provocat de efort.

Symbicort are un amestec de budesonidă și formoterol. Symbicort este un inhalator cu doză roșie măsurat. Budesonida este un steroid care reduce umflarea în organism. Formoterol este un bronhodilatator care împinge înapoi masa musculară în tracturile respiratorii pentru a stimula respirația. Symbicort este destinat utilizării doar dacă astmul bronșic este grav sau nu este bine controlat pe diferite alte medicamente cu durată lungă de astm bronșic.

 

Main